Cyberpunk 2077 Frpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cyberpunk 2077 Frpg

Hello Night City
 
HomeCalendarLatest imagesFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

 

 Fegyverbe Kölyök! - Fanfic

Go down 
AuthorMessage
Sebastian Ibarra
Admin
Sebastian Ibarra


Posts : 74
Join date : 2023-01-21

Fegyverbe Kölyök! - Fanfic Empty
PostSubject: Fegyverbe Kölyök! - Fanfic   Fegyverbe Kölyök! - Fanfic EmptySun May 28, 2023 5:46 pm

Ed szinte már tátott szájjal bámulta, ahogy a régi cementgyárban felbolydul az élet. A Lidércek úgy nyüzsögtek, akár a hangyák. Egy meglehetősen nehéz portyára készültek, amivel lehet, hogy egy kemény ellenségre fognak szert tenni. A fiú tudta, hogy az ilyen támadd meg a konvojt feladatok nem valami bonyolultak, viszont még így is bármikor elcseszhetik. Ráadásul ez Ed felnőtté avatási rituáléja volt. Mindenképpen jól kell, hogy teljesítsení
– Mi a helyzet fater? – kérdezte az apját, aki a Ghoul-jába pakolt éppen be.
– Hamarosan indulunk, azt javaslom, hogy készü... – állt el a szava hirtelen, amikor meglátta Ed zöldre festett, hátra nyalt haját. – Hát te meg, hogy a fenébe nézel ki?
– Gondoltam, erre a nagy alkalomra egy kicsit kinyalom magam. Mondd csak, én fogom vezetni ezt a bestiát?
– Na meg az anyádnak a picsáját! – hördült fel az apuka. – Ezt a Ghoul-t saját kezűleg bütykölöm már ki tuggya, hogy mennyi ideje. Biztos, hogy nem fogom egy kezdőnek oda adni. Ráadásul hallottam, hogy pár hónapja összetörtél egy Quartz-ot. Ha annak a 160 pacijával nem bírtál, akkor ennek a 365 lovas motorjával még annyira sem fogsz. Nem-nem! Te majd mellettem ülsz és lődözöl!
– Oké öreg! Lőni amúgy is jobban tudok. Remélem kapok valami stukkert, mert nekem csak egy Novám van.
– Hát, azzal nem sokra mész. Az anyós ülésnél lesz a lábadnál egy tároló. Abban van egy Saratoga és egy Zúzó. Na már most, ide figyeljél. Az úton nem lesz sok időnk megtárgyalni a dógokat. Három Columbus a célpontunk. Úgy tudjuk, hogy fel vannak páncélozva, ezért a sima golyók nem lesznek hatásosak. Ennek ellenére, te fogod majd a Saratoga-t és próbálod a lehető legjobban tűz alatt tartani. Így a szállítmány védői nem nagyon tudnak majd vissza durrogtatni. Amint elég közel kerülünk, akkor fogod magad és a Zúzóval kezded lőni a kerekeit, meg ahol tudod. A cél, hogy megállásra kényszerítsük őket. Ha megálltak, akkor lesz egy kicsit komolyabb tűzharc. Ezt próbáld túlélni, utána miénk a szajré!
– Nem tűnik túl nehéznek! – válaszolta Ed vigyorogva. – Asszem én készen állok az indulásra!
– Máris indulunk – válaszolt az öreg, majd befejezte a pakolást és beült a volán mögé. – Na ide figyejjé! Ha betyárosan oda teszed magad, akkor kapsz tüllem valami krómot. Megegyeztünk?
– Naná!

xXx

A Lidércek feszülten várakoztak az út mellett, homokbuckák mögött rejtőzve. Mivel Ed volt az újonc, az ő feladata volt, hogy az egyik ilyen bucka tetején hasaljon és figyelje a forgalmat. Mivel Raffen Shiv-ként nőtt fel, tudta, hogy mire számíthat, ha elszúrja a beavatást. Ő persze tudta, hogy van elég vér a pucájában, de ezt bizonyítania kellett. Éppen ezért, amikor meglátta a három autót, higgadtan legurult a rejtekéről, majd intett, hogy itt az idő.
Pár pillanat múlva minden autó motorja feldorombolt, majd meglátták a Columbus-okat és utánuk eredtek. Ed izgatottan szorongatta a géppuskát, majd lehúzta az ablakot.
– Várj még kölyök! – szólt apja, majd adott egy gázfröccsöt a Ghoul-nak.
A távolság nagyon gyorsan csökkent a járművek között. Persze az „egér” hamar észrevette, hogy a „macska” már a nyomában van. Ez természetesen más hangulatot adott a hajszának. Az egyik Columbus hátsó ajtaja kinyílt, így feltárult a raktér, amely teljesen át volt alakítva. Nem volt benne semmilyen áru, helyette egy fickó ült egy ülésben, előtte pedig egy gépágyú volt felállítva.
– A francba, szétszóródni! – hallatszott a rádióban.
Alig hangzott el a parancs, a fegyver csöve felvillant és útjára indult az első sorozat. Ed és az apja még időben balra került, így nem őket, hanem az egyik társukat találta telibe a lövés. A Barghest állta ugyan a sarat, de a motorháztető alól felszálló fehér füst jelezte, hogy még egy ilyet nem fog kibírni. Ekkor azonban Ed kihajolt az ablakon és ő is tüzet nyitott.
A Saratoga természetesen nem okozott olyan nagy kárt, viszont a másik kocsiról elvonta a figyelmet. A fiú természetesen azonnal észrevette, hogy a gépágyú csöve őket próbálja célba venni, ezért újabb rövid sorozattal próbálta zavarni a lövészt. Persze a többiek sem maradtak ki a mókából. A Barghest ugyan lelassított, de egy Revenant ekkor nagyobb sebességre kapcsolt és utolérte a kisteherautót. A kocsi sofőrje nagyon jól tudta mit csinál, először jobbra lendítette az autóját, majd hirtelen balra kormányozott és a Columbus-nak ütközött. Ed pont ekkor fejezte be a fegyvere újratöltését, majd újra kihajolt, hogy lőhessen. Látta, hogy a lövész oldalra billent és ha nincs rögzítve, akkor még az üléséből is kizuhant volna. A szíjak megfogták ugyan, de még így is elég kellemetlen helyzetbe került. Eddig ugyanis a gépágyú takarta, most viszont megfelelő célpont volt. Ezt pedig Ed nem hagyhatta ki. A Saratoga újra felugatott, de ezúttal már húsba is téptek a töltények. A rövid sorozat sikerét látva a fiú újra tüzelt, a célpont pedig nem mozdult többet. Vagyis mozdult, hiszen az ülésbe volt szíjazva, a jármű pedig folyamatosan mozgott.
Ezután a csapat felgyorsított. A Barghest és a Revenant közre fogta az utolsó autót, majd megállásra kényszerítették. A többiek azonban még mindig úton voltak. Ed visszamászott az anyós ülésre, majd ellenőrizte a fegyverét. Az arcára hatalmas vigyor ült ki, az eddig hátranyalt frizurája pedig összeborzolódva lifegett a fején.
– Mit szólsz ehhez öreg? – üvöltötte vidáman, majd összecsapta a tenyerét.
– Nem rossz egy kezdőtől! Viszont még mindig van két kocsi, szóval odafigyejjé nekem!
Ekkor megközelítették a másik két kocsit. Ezekből nem lőttek rájuk, így könnyedén meg tudták közelíteni őket. Ed most sem tökölt, fogta a Zúzót és lőni kezdett. A sörétek behorpasztották ugyan a Columbus páncélját, de áttörni nem voltak képesek. Az ifjú nomád ekkor a kerekekre kezdett lőni. Párszor megingott ugyan a jármű, de még mindig nem jártak sikerrel. Majd hirtelen az „egérke” lefékezett, a sofőr oldalra rántotta a kormányt és erősen a Ghoul-nak ütközött. Ed elejtette a Zúzót, ami hátra maradt a sztrádán. A fiú pedig kénytelen volt vissza ülni a helyére.
– Mi a fenét csiná'sz? – kiáltott rá az apja. – Aszontam, hogy lőjjed! Hon a Zúzó?
– Az ütközéskor elejtettem... – mérgelődött a fiú, majd újra elővette a géppuskát.
– Na akkor ezt figyejjed kölyök! – mondta az apja, majd új manőverbe kezdett. – Ezt egy zsarus műsorbú láttam!
A Ghoul először lelassított a másik kocsi sebességére, majd az öreg egy kisebb fékezést követően oldalra rántotta a kocsiját, majd újra gyorsított. A Galena megütötte a furgon baloldalát, kicsivel a kerekek mögött, amitől az oldalra billent. A gyorsításnak köszönhetően pedig sikerült megfordítani a kisteherautót. Ezután a Ghoul is megpördült, majd betársult hozzá egy Wendigo és elállták a célpont útját.
– Fegyverbe kölyök! Nyisd ki az ajtót, de maradj mögötte, nehogy tüzet nyissanak!
– Vettem!
A Lidércek kinyitották a kocsi ajtaját, majd a fedezékből a furgonra fogták a fegyvereiket. Egyedül a sofőrt látták, aki feltartotta a kezét. A férfin látszott, hogy meg van ijedve. Valamit folyamatosan mondott, de a zárt ajtók miatt nem lehetett sem érteni, sem hallani. Ekkor Ed apja óvatosan megindult.
– Óvatosan nyisd ki az ajtót, de semmi hirtelen mozdulat. Nem bántunk, ha megadod magad!
A fickó engedelmeskedett, ráadásul a társa sem okozott semmilyen problémát. Mindketten kiszálltak a furgonból, majd a Ghoul előtt letérdeltek.
– Ed, figyejjé oda rájuk!
A fiú ráfogta a fegyverét a két pasasra és le sem vette róluk a szemét. Eközben az apja óvatosan megközelítette a furgont, majd benézett a vezető oldalán. Bent nem volt senki. Ezután hátrament, megveregette a jármű oldalát, majd a hátsó ajtó kilincsét is megragadta. Hirtelen lendülettel nyitotta ki az ajtót, majd először oldalra húzódott és várt. Pár pillanat volt az egész, majd kíváncsian benézett a raktérbe. Nem volt bent senki, csupán különböző dobozok és táskák. Az egyik oldalt talált egy mappát, amiben a szállítmány volt feltüntetve tételesen.
– Affene... csupa informatikai kütyü. Nem épp a legjobb szajré, de talán jó lesz valamire.
Ezután visszament a furgon utasaihoz, majd elégedetten megveregette a fia vállát. Ed persze örült, nem érdekelte, hogy mit szereztek, csak az számított, hogy sikeres volt a beavatása. Most már nevezheti magát Lidércnek. Ezt követően míg a fiú felügyelte a két térdelő alakot, addig a társai bepakolták a szajrét a két autó csomagtartójába. Az akciót végül azzal zárták, hogy leütötték a pasasokat.
Végül beültek a járműveikbe és elszáguldottak a pusztába. Ed elégedetten dőlt hátra az ülésében és hallgatta a kocsi rádióját....A.C.
Back to top Go down
https://cyberpunk2077frpg.hungarianforum.com
 
Fegyverbe Kölyök! - Fanfic
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Cyberpunk 2077 Frpg :: Alapok :: Csevegő-
Jump to: