Cyberpunk 2077 Frpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cyberpunk 2077 Frpg

Hello Night City
 
HomeCalendarLatest imagesFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

 

 Mox

Go down 
AuthorMessage
Sebastian Ibarra
Admin
Sebastian Ibarra


Posts : 74
Join date : 2023-01-21

Mox Empty
PostSubject: Mox   Mox EmptySat Jan 27, 2024 11:12 am

Mox Mox10

2067-ben alakult banda, hogy közösen megvédjék magukat. Leginkább onnan ismerhetőek fel, hogy a punk divatot ötvözik az elsősorban prostituáltakra jellemző olcsó öltözékekkel. Ezek általában olyan ruhák, melyek nem gátolják őket a mozgásban. Azok a tagok, akik harcra fókuszálnak, számos módosítással rendelkeznek, ami olyan hatást eredményez, mintha műanyag babák lennének.

2067-ben a Tyger Claw elrabolt, megerőszakolt és megölt egy lányt, aki a Elizabeth Borden sztriptíz klubjában dolgozott. Lizzie ezért egy baltával megölte a három fickót, majd kirakta őket a bár elé, hogy mindenki tudomást szerezzen róla, ez történik azzal, aki a lányait bántja. Persze ezt követően jött egy újabb bosszú, ezúttal a Tigrisek csaptak le. Szétverték a klubbot és megölték Lizzie-t is. Ez pedig egy bandaháborút eredményezett. A célpontok: a Tyge Claw tagok és üzleteik.
A várost alaposan feldúlták a harcok... Közben újra épült a bár, amely a Lizzie Bárja nevet kapta, illetve megalakult a Mox, akik az itteni lányokat védelmezik. A háborúnak ugyan vége, de a Mox és a Tyger Claw a mai napig nem bírja egymást.

A Mox-nak nincsenek igazán területei. Fő központjuk Lizzie Bárja, ami ma már egy braindance klub. Ezen kívül számos kisebb bárral, klubbal rendelkeznek. A fő bevételi forrásuk a prostituáltakból származik, így a fő tevékenységük a lányok, fiúk védelme.

Mox Moxok10

Riválisok: Tyger Claws

Ismert tagok:
- Susanna "Susie Q" Quinn - Vezér
- Judy Alvarez - tag
- Rita Wheeler - kidobó a Lizzie-ben
- Ash - dj a Growl FM-nél
- Mateo Thiago - Pultos a Lizzie-ben

Játékos karakterek:
Back to top Go down
https://cyberpunk2077frpg.hungarianforum.com
 
Mox
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Cyberpunk 2077 Frpg :: Alapok :: Infók :: Bandák-
Jump to: