Cyberpunk 2077 Frpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cyberpunk 2077 Frpg

Hello Night City
 
HomeCalendarLatest imagesFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

 

 Kapcsolatok

Go down 
AuthorMessage
Sebastian Ibarra
Admin
Sebastian Ibarra


Posts : 74
Join date : 2023-01-21

Kapcsolatok Empty
PostSubject: Kapcsolatok   Kapcsolatok EmptyFri Jan 26, 2024 10:07 pm

Ha segítségre van szükséged, akkor hívd őket bátran!

A lista folyamatosan frissül!

Kapcsolatok Dex10
Név: Dexter DeShawn
Egy meglehetősen híres Fixer, aki visszatért a városba. Nem tudni hol volt eddig, de most újra üzletel. Ő az a fajta Fixer, aki használja az embereket, majd ha neki úgy kényelmes, akkor szimplán csak eldobja őket.

Kapcsolatok Jackie10
Név: Jackie Welles
Jackie egy szóló, ha izomerő kell, akkor rá van szükséged! Régen Valentino volt, ma már nem tag, azonban még mindig jóban van velük. Nagyon hűséges barát. Harcban a jelenlegi fegyvere egy macséta és egy Tsunami Nue. Hátránya, hogy nincs semmilyen járműve, ezért vagy bérelsz neki egy fuvart, vagy érte kell menned.

Kapcsolatok Finger10
Név: Finn Gerstatt, Fingers
Fingers egy techdoki, aki a Jig-Jig Street-en rendel. El tudja látni a sérüléseidet, kibervereket szerel be, vagy akár orvosságot is tud adni. Egyes hírek szerint használt kibervereket ültet be a pácienseinek, így akár még el is adhatsz neki pár kibervert.

Kapcsolatok Panam10
Név: Panam Palmer
Egykori Aldecaldo nomád. Nagyon leleményes, ráadásul egész jó tech tudása van. Ha kell, meg bütyköl neked eszközöket, de akár harcban is tud segíteni. Nagyon jól tud improvizálni!

Kapcsolatok Ward10
Név: River Ward
A Night City Rendőrség egyik nyomozója. Igyekszik mindig jól cselekedni, ezért illegális ügyletekbe nem lehet belevinni. Elég sokat tud a különböző bandákról, akik ellenségként tekintenek rá.

Kapcsolatok T-bug10
Név: T-bug
Egy nagyon jó hekker, aki nem fogad el akármilyen megbízást. Ha nem tetszik neki a meló, amivel meg akarod bízni, akkor szimplán csak elhajt.

Kapcsolatok Barbar10
Név: Barbara Okoye
A Barghest egyik zsoldosa. Ha Kutyaveremben jársz, jó ha van egy barátod. 6 évet lehúzott a katonaságban, így van némi tapasztalata, jól jöhet, ha egy plusz puska kell egy csetepatéban.
Back to top Go down
https://cyberpunk2077frpg.hungarianforum.com
Sebastian Ibarra
Admin
Sebastian Ibarra


Posts : 74
Join date : 2023-01-21

Kapcsolatok Empty
PostSubject: Re: Kapcsolatok   Kapcsolatok EmptySat Jan 27, 2024 4:01 pm

Kapcsolatok Xie10
Név: Xie
A valódi neve nem ismert. Kínai származású szabadúszó, aki szadista jellemmel rendelkezik. Meglehetősen drágán dolgozik. Ért a vallatáshoz és a lőfegyverekhez. Nagyon jó bérgyilkos.

Kapcsolatok Taki10
Név: Momochi Taki
Az Arasaka egyik zsoldosa. Elsősorban cégen belül vállal munkákat, de néha tesz kivételt. Nagyon gyors, ráadásul mesteri kardforgató. Nagyon drágán dolgozik.

Kapcsolatok Jennie10
Név: Jennie
A Mox újonca. Boxoló álmokat dédelget, de jelenleg nincs elég króm a testében. Éppen ezért szinte minden melót elvállal. Többnyire ököllel, vagy pisztollyal harcol.

Kapcsolatok Flynn10
Név: Flynn
Viszonylag új a szakmában. Igazi frontvonali harcos, aki sörétes puskákkal szórja az áldást. Berserk-kel van felszerelve. Állítólag hamar idegrohamot kap, ilyenkor gyakran vérfürdőt rendez.

Kapcsolatok Bishop10
Név: Bishop
Egy nagyon jó újonc technikus, aki többnyire a kocsiban ül és onnan irányítja a játékait. Különböző harci drónokat használ, de ha tűzharcba keveredik, akkor roham puskát fog.

Kapcsolatok Cerise10
Név: Cerise
Szabadúszó hekker. Még nem nagy név a szakmában, ezért könnyen el lehet csábítani egy-két melóra.

Kapcsolatok Maddoc10
Név: MadDoc
Eredetileg mentős volt, azonban nem volt túl jó a fizetése, ezért mellette szabadúszó csapatoknak segített. Mivel a cyberpunk melók jobban fizetnek, ezért kilépett a munkahelyéről és most Medtech-ként dolgozik.
Back to top Go down
https://cyberpunk2077frpg.hungarianforum.com
 
Kapcsolatok
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Cyberpunk 2077 Frpg :: Alapok :: Infók-
Jump to: